Прозрачни и ефирни дамски ризи

WE-088-NOIR-0Дълго време ризата се смяташе за мъжка дреха, но това съвсем не е така. Дамската риза е символ на истински стил, тя заема сериозно място в гардероба на жената. Ризата символизира изтънченост, елегантност и стил, може би и затова е най – предпочитана за работното място. През изминалите години дизайнерите представиха много разнообразни модели изработени от различни материи деним, шифон и д.р. Прозрачните и ефирни материи се задържаха доста на върха, но за тях има противоречиви мнения и без брой въпроси. Как бихте ги носи ли? Не са ли твърде прозрачни? Доста въпроси бихте си задали преди да закупите този тип дамска риза, сега ще се опитаме да отговорим на някои от тях.

Прозрачните ризи са подходящи за много поводи стига да умеете как да ги комбинирате, както при повечето дрехи от женския гардероб. Преди да закупите този тип риза трябва да знаете с какво може да ги съчетаете , за да не изглеждате твърде провокативно. Не е нужно ако сте избрали риза, блуза от материя която не е достатъчно плътна и прозира, да се отказвате от нея само защото не сте носили никога досега. Съчетавайте прозрачните материи с бельо телесен цвят стремете се той да бъде колкото се може по – близък с цвета на кожата, за да не изпаднете в комична ситуация. Не носете светли прозрачни ризи и то едноцветни преди да сложите под тях бюстие, потник или топ с тънки презрамки, няма как да изглеждате добре ако всичко е на показ. Ако сте избрали риза с по тъмен цвят или с някакви десени точки, цветя или различни фигури сложете изчистен сутиен в телесен цвят ще свърши чудесна работа, така ще подчертаете сексапилноста във вас без да изглеждате вулгарно. Да не забравяме и дантелата и тя до някаква степен е прозрачна и загадъчна и показва само колкото е нужно, без да ви носи никакви притеснение. При прозрачните материи не е за предпочитане дълбокото деколте, материята е достатъчно ефирна привличаща погледа. Прозрачните ризи и блузи обикновено са по- широки затова трябва да внимавате с долната част на облеклото съчетавайте ги с семпъл прибран панталон или друга дреха, която обаче не дава излишна широчина на фигурата.

Все пак ако имате някакви вътрешни колебания дали да облечете такава прозрачна риза съчетаването с блеизър или сако е чудесно решение ще изглеждате стилно и елегантно. Едно е сигурно за жените, които не искат да покажат определена част от тялото, тези ризи не са подходящи за вас. Ефектът на прозрачност също може да бъде постигнат ако искате все пак да бъдете в крак с модните тенденции с риза с прозрачни ръкави модерен и същевременно по консервативен вариант на прозрачните ризи. Минуса на прозрачните и ефирни ризи, че не се препоръчват да ги носите на работното място, те са подходящи за парти или свободно време. Визията ви ще бъде елегантна и изкусителна, спазвайки тези лесни съвети за комбиниране на тази дреха ще изглеждате модерни и различни.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *