Мъжка риза с къс ръкав

stock_prod40719_image_1899902256Има ли нещо по гръмогласно и претенциозно в мъжкия гардероб от ризата с къс ръкав? Този модел ризи набират скорост в началото на 20 век, те се предлагат на мъжкия пазар като стилен комплект за игра на тенис. А сега мъжете най – вече ги предпочитат за свободното си време за разходки навън или лятната почивка.

Мъжете също са претенциозни към своето облекло затова едно от най – важните неща за една дреха освен с нея да изглеждате добре е тя да бъде поддържана, изгладена и съчетана подходящо с облеклото. Ризите с дълъг ръкав строго погледнато може да ги навсякъде и по всякакъв повод на работното място, официални поводи и вечери, но за ризата с къс ръкав не може да се каже същото. Когато става въпрос за ризи с къс ръкав трябва да се съсредоточите върху ръкавите и раменете.Ризата трябва да ви бъде добре в раменете и да не много стегната около гърдите. Що се отнася до ръкавите трябва да свършат около средата на бицепса, ръкава на ризата не трябва да бъде провиснал, но и не трябва да бъде тесен може лесно да разберете това. От плата до рамото трябва да остава един пръст разстояние, тогава ще бъдете напълно сигурни че тя няма да ви бъде тясна. Някой от мъжете носят ризите с къс ръкав разкопчани, но имайте предвид че ризата трябва да бъде по-различна кройка и нейната дължина е по – къса, обикновено е точно до кръста, подгъва е на квадрат не е заострен или извит както при официалните ризи. Ризите с къс ръкав се съчетават идеално с тениска и ежедневни дънки или панталони. Придържайте се към традиционните цветове бял,син и д.р. Ризите обикновено трябва да стоят на закачалки, но това не е винаги възможно ако сте предприели пътуване. Хубаво е да знаете как се сгъват ризите с къс ръкав, за да не бъдат измачкани. Следвайте тези лесни стъпки.

Поставете риза на плоска повърхност това може да бъде гладачна маса, леглото или пода. Закопчайте всички копчета, за да намалите намачкването опитайте да изгладите гънките. Ръкавите трябва да бъдат сгънати по посока центъра. Използвайте шевовете на рамото, за да разберете къде да направите сгъването. Идва ред и на най – важната част яката. Изберете яката дали да бъде сгъната, прегъната или напълно разгъната. Яката трябва да се сгъне отново към центъра в зоната на раменете. При правилно сгъване яката придобива форма на правоъгълник. Ризата с къс ръкав е идеална за лежерна и неангажираща среда, но никога не правете опити да комбинирате риза с къс ръкав и вратовръзка. С правилно съчетаване на дрехите винаги ще получавате положителни коментари и добро впечатление.

 

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *