Модерна и елегантна визия с мъжката ризата

outfit-ideas-with-men-sperry-shoes-8Малко дрехи от гардероба могат да те накарат да се чувстваш елегантно, коя друга би била ако не ризата? С ризата ще се чувствате спретнати и най – вече ще бъдете уверени в стила си. Носенето на риза веднага променя начина по който те възприемат околните. Избирането на правилната мъжка риза никак не е сложно, за да ви стой добре трябва да обърнете внимание на детайлите размер, материя и яка. Хубаво е да сте запознати кога и как да комбинирате риза със спортно сако, риза с дънки, риза с пуловер в дадени ситуации да не се чудите как да ги съчетаете, а да бъдете на правилното място с правилното облекло. В тази статия ще ви запознаем с няколко комбинации често срещани при мъжете.

Комбинацията риза и дънки е спортна. Въпреки че, по този начин част от елегантността на ризата се губи, ако сте подходили правилно пак ще изглеждате добре. Трябва да обърнете внимание на няколко неща – цвета на дънките, моделът на ризата и дали трябва да приберете ризата в дънките. Дали ще приберете ризата в дънките това зависи от вас, но ако искате да изглеждате по – модерно не я прибирайте. Когато носите риза, по – тъмните дънки са препоръчителни защото подхождат на повечето цветове. Тъмна риза и тъмни дънки са доминираща гледка, ако искате да постигнете лежерен и плажен вид съчетайте светли дънки и светла риза по възможност бяла. И в двата случая ризата не трябва да е прибрана в панталона.Ако обичате да носите ризата над панталона, най- подходяща е риза по тялото. По този начин ще изглеждате по-слаб. В такива случаи изглежда по – добре когато гърбът на ризата е по – дълъг от предната част и завършва с овална форма. Основното за което трябва да внимавате е съотношението на дължината на ризата с вашият торс. Ако ризата е дълга това създава впечатлението, че сте по – нисък. Белите и черните ризи подхождат на всички дънки, но ви препоръчваме да експеремeнтирайте и с други цветове. Раирана риза върху дънки е подходяща за петъчно излизане, а риза с флоарни мотиви ще ви накара да изглеждате шик. Избягвайте да носите риза с тъмно каре и дънки, особено прибрана в панталона, също така не забравяйте за дължината на ризата.

Риза и пуловер доста често срещано през зимните месеци. Ако не носите сако пуловера е алтернатива за студените дни. Трябва да уточним, че не става въпрос за дебели пуловери с ярки шарки. Материалът обикновено е вълна или памук, при специални случаи и кашмир. Има различни модели пуловери и жилетки. Тези които са най-стилни са с кръгло и V- образно деколте. Може да оставите яката под пуловера или да я извадите, може да оставите най – горните копчета разкопчани или да закопчаете ризата напълно. Ако избирате последният вариант трябва обаче да сложите и вратовръзка. И кръглото и V-образното деколте са подходящи но, V – образното деколте излага по -добре на показ стилната ви риза и вратовръзка. Пуловерите могат да бъдат и с различен десен. Изберете дюс сиво, графитно или черно те подхождат на всяка риза. Светло синьото и виолетовото са шик, а бяло и черно изразява увереност и присъствие. По – топлите и свежи цветове не са подходящи. Компромисен вариант са ромбовете. Те могат да внесат свежест, много добре стоят на едноцветни ризи и ризи с дребно райе, но избягвайте да ги носите с по – едри шарки. За да седи ризата перфектно трябва да е по тялото, за да не се набира. Когато купувате пуловер пробвайте го с риза, за да се уверите, че не е нито прекалено широк, нито прекалено тесен.outfit-ideas-with-men-sperry-shoes-12

Сако и риза с тази комбинация няма как да не изглеждате елегантно. Спортното сако подобрява силуета, повдига и визуално разширява раменете. Сакото е меко и топло подходящо за есенните дни.Сакото най – добре се комбинира с риза отколкото с тениска, но и това е доста срещан вариант сред младежката визия.

Коя от тези визии ще изберете, за да бъдете елегантни решавате вие, обръщайте внимание на малките детайли, за да изглеждате винаги стилни.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *