Есенна и Зимна мъжка риза

5_Svobodno vreme_Broi 75В зависимост от сезона мъжете трябва да разполагат с подходящите ризи, есента е времето когато започвате да се обличате по-дебело и сте в очакване на по-студени дни. По това време ризата може да се носи все още разкопчана или да се подава едва-едва под пуловера или сакото ви.

Тъмните цветове за лятото не са подходящи но за есента са добър избор. Подходящи са и шарките тъй като тя почти не се вижда, те са чудесен начин да внесете цвят в гардероба си, но без да става прекалено цветно. Например ризите в елегантно черно или зелено райе са по-удачни от едноцветна маслено зелена риза. Използвайте дребно каре или райе, тъй като повечето тъмни цветове не са подходящи за едноцветна офис риза. Райетата могат да бъдат лесно съчетани с връхната дреха и са подходящи за всякакви събития. Ако обичате да експериментирате с райетата може да пробвате с бежово,зелено и тъмно червено.

Зимата е подходящ сезон да добавите няколко цветни ризи към всички останали. Тъмните нюанси на синьото, зеленото и червеното са подходящи за това време на годината. Ако работното ви място е консервативно за тъмни едноцветни ризи, може въпреки това да ги включите под формата на райе или дребно каре. Тъмните комбинации на кариран плат биха стояли чудесно на работното място. Особено голямо внимание трябва да отделите на материите на зимните ви ризи. Помислете за материите като оксфорд или други памучни блендове. По – плътният плат предпазва добре от студа отколкото обикновения памук или лен. Ако се придържате към бялата или светло синя памучна риза, задължително си ги набавете от по плътен плат, ако въпреки това нямате възможност за нови попълнения в гардероба може да ги комбинирате с пуловер. Само наблюдавайте цветът им да е подходящ за работното място и да хармонира с цвета на ризата, което означава черно, сиво или друг цвят, да се съдържа в ризата.

Ризата е неизменима част в мъжкия гардероб, но се придържайте спрямо сезона с подходящата риза като се съобразите с материята и цвета, за да изглеждате елегантно.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *