Дамската риза, символ на истински стил

bialarizatommyЕдна от най – удобните и предпочитани дрехи през по-топлите месеци от година са ризите. Това е дреха която може да комбинирате с почти всичко панталони, дънки, поли, блузи и различни топове. С идването на новия сезон модерната жена захвърля повечето използваните досега дрехи и търси нов начин да бъде актуална. Една от дрехите в дамския гардероб която може да използвате целогодишно е ризата. Предимството на дамската риза, че лесно се съчетава както със строго облекло така и с ежедневната визия. Тя може спокойно да се нарече символ на истински стил.

Една от най-популярните дамски ризи това е бялата. С нея винаги ще изглеждате елегантни, ако знаете как да я съчетавате. Бялата риза може да бъде обикновена дреха, но с нея може визията ви да бъде пък и за подражание. Същото се отнася и за черната, но при нея трябва да обърнете внимание на материята. Тя ще подчертае вашата женствено и стил, ако бъде по ефирна материя като коприна или сатен. Сезон пролет/лято 2016 се отличава с голямо разнообразие от материи. Що се отнася за ризите това няма да е по – различно, дори и съчетаването на различни материи. Дамската риза която се препоръчва да се носи самостоятелно това е ризата с къс ръкав. Ризата с дълъг ръкав е на мода всеки сезон, този модел вталява женските форми и ако не се притеснявате относно формите си може да се доверите на подобен избор на дреха. Ризата с дълъг ръкав може да се носи самостоятелно, но може да бъде съчетана идеално с жилетка или сако. Други популярни дамски ризи това са ризи с 3/4 ръкав тях също може да ги намерите в разнообразни цветове и материи. Тези ризи стоят добре над панталона или пола с тях ще се чувствате комфортно през топлите дни,те също могат да се носят с офис костюм.

Дамските дрехи са една огромна част от живота на всяка жена. Може би и затова модните тенденции се менят толкова често. Но една стилна жена не робува на модата, защото не всяка модерна дреха стои добре на всички дами. Понякога не е толкова важно дали си актуален, а наистина да седи добре една дреха. Една обикновена дреха като например ризата може да ви осигури атрактивна визия ако тя е в пъстър цвят или интересна кройка.

 

 

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *