Актуални цветове за есен-зима 2016/2017

64a4f5d36d94c4dc5ef9198139638d9aМодните тенденции за есен – зима 2016/2017 са вече готови и всичко модерно е на лице. Цветовете, които ще бъдат актуални този сезон са земните цветове, но разбира се присъстват и по ярки тонове за повече настроение през мрачния период. Светът на модата е вече готов да посрещне есента с модерните цветове.

Един от най – модерните и актуални цветове за сезона е синьото, този цвят носи в себе си стабилност, спокойствие и сила. В голяма част от колекциите на модните дизайнери присъства синьото, в изминалия сезон пролет лято доста често срещан цвят беше ефирното синьо. Сивата палитра също ще присъства в предстоящия сезон в по светла и тъмна гама. Той е подходящ както за ежедневието така и за по – специални поводи. Червеното дързък и чувствен цвят. Няколко нюанса на червеното ще бъдат актуални алено червено и бордо те ще съдържат трайно вниманието ви. Зеленото свежестта на природата , цветът който издига думата елегантност. Този цвят ще го срещате често, ще се предлагате пуловери, ризи , жилетки панталони и д.р. Цвят горчица много дизайнери са заложили на този цвят ,вашата визия ще бъде свежа и елегантна независимо дали сте го избрали само за акцент или като основен елемент във визията ви. Почитателите на земните тонове ще се зарадват на кафявото и оранжевото червено, цветове напомнящи за есента. Лилаво и виолетово също ще бъдат модерни през този с тях ще може да създадете модерни цветови комбинации. Пастелните цветове като синьо, розово и прасковено също ще се срещат по модните подиуми колкото и деликатни нюанси да са. Нека не забравяме тъмно синьото и класическото черно световни дизайнери са отделили специално място в своите колекции ,ако изберете класическите цветове пак ще бъдете с едни от топ цветовете на сезона.

Сред жените дамската риза се нарежда една от най предпочитаните дрехи за есента. Ризата изглежда добре не само в офиса, но в комбинацията с топ или тениска също е препоръчителна Универсална дреха в дамския гардероб е ризата, съчетана с пола , панталон, дънки винаги вашата визия ще изглежда елегантна и модерна. Дори една обикновена бяла риза съчетана с някои от модерните цветове за сезона ще направи вашата визия актуална за сезона есен- зима 2016/2017.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *